Blev en stillsam jul i år

I år blev det en stillsam jul för mig, men det har det blivit senaste 6 åren förutom då jag blev inbjuden till pastorn över jul.
Suttit hemma nu i 12 år och inte gjort ett skit....12 timmar ägnar man framför datorn varenda dag men jag börjar som sagt planera för framtiden lite nu.

Jag har iallafall en plan att börja studera och skola mig lite, kickstarta och börja sysselsätta mig igen och jag tror några års studier skulle kunna ge mig chansen att få det bättre.

Ser fram emot att få höra positivt om en lägenhet jag eventuellt har på gång, ska hyra den privat och den ligger i närheten av en skola som jag hoppas på att ägna några år på.

Så ser mitt liv ut idag, hoppas att det blir bättre med några år i skolbänken, det får väl bli mitt nyårslöfte till mig själv att ta itu med mitt liv och komma på fötter igen.

Skola Studier, organisera och planera sitt liv och sitt boende kanske saker och ting ordnar upp sig, behöver några hobbys också som kan ta en massa tid så man inte bara sitter vid datorn hela tiden. Jag får bygga mig en båt kanske....ska börja med radiostyrda småbåtar innan jag bygger en större båt, men det är ett antal 100 eller 1000 timmar på sånna projekt och tid finns.

Sen skulle jag gärna läsa till radioamatör också, får se hur det går med det.

Nu ska jag ringa lite Julsamtal också.