Evigt liv

Jag såg ett program på Kunskapskanalen / UR för en tid sen o hur forskare försöker komma på ett sätt att stanna upp åldrandet och ge oss evigt liv, jag som alltid tänkt utanför boxen har väl alltid haft sånna tankar, tänk att få evigt liv, men man lär ju göra vissa förändringar i livet för detta - eller man kanske bara ska ta det lugnt och ta en dag i taget.

En sak jag tänker på, om man lessnar på Svea Rike, då kan an alltid flytta vidare, bo några år i staterna....kanske Alaska, sen flytta vidare till Spanien kanske.......

Jag skulle iallafall läst och studerat, börjat skapa mig en god ekonomi så man kan investera för ett gott liv, kanske en dag skaffa sig ett arbete.

Men man kan väl inte arbeta för evigt? Arbeta till man blir 100 sen går man ner i arbetstid eller tar ut pension.....då pensionen sjunker så går man ut i arbete igen och gör en insats, eller så jobbar man på och skapar ett sparande, en dag bygger man sitt eget hus - helt utan lån, det vore verkligen trevligt att bygga sitt eget bo.

Jag ska inte springa iväg i tankarna helt och hållet men det finns alltid nackdelar i detta, världen riskerar ju bli överbefolkad, en dag ser hela USA ut som NY, eller hela Sverige ser ut som en storstad......

Nu ser jag Flygande Doktorn, tar det lugnt och funderar på nästa års planer, studier, flytt och jag hoppas verkligen att dessa studier kan ge mig lite luft under vingarna, läsa upp sig och kanske kunna få lättare att leva sitt liv sedan.