Anmält mig till skola nu

Året har knappt börjat så har jag gått och anmält sig till studier,
känns riktigt bra och med tanke på att jag var så extremt tidigt
och verkligen skrev i ansökan att jag vill ta itu med mitt liv och
börja studera efter att ha gått hemma i 11,5 års tid nu är det inte
mer än rätt.

Husplanerna har jag strykit ett streck över, tänkte alldeles för
mycket på dom planerna så jag var riktigt knäckt också så det
kändes skönt att släppa detta.

Sen ska jag erkänna att jag har en urdålig kontakt med min egen familj här uppe i norr så jag överväger att lämna Norrland igen.
Jag planerar att sticka tillbaka till Sala och studera på
Tärna Folkhögskola, fanns en trygghet i Sala.

Jag hade det bättre än vad jag själv insåg där.
Så om skolan hör av sig och meddelar positivt eller oavsett vad
dom säger så kommer jag nog bli Salabo igen, trevligt litet bad har dom också på orten också, fullt tillräckligt för mig saknar även det.

Jag hade tänkt att studierna skulle få mig på fötter, busspendla ut till skolan kanske 4 dar i veckan, den ligger då nån mil utanför stan vilket gör att man får lite miljöombyte och kommer ut och rör på sig i samhället än om det handlar om busspendling, då börjar man bryta isoleringen och bygga upp sig själv, komma ut regelbundet, börja studera och uppleva nått nytt, blir nog en del projektarbeten och annat också med egna inriktningar.

Detta kanske kan få mig upp ur skiten och hjälpa mig till ett bättre liv, 4-6 år på Tärna sen står man på egna ben och är redo för framtiden, i samband med detta ska jag börja planera mitt liv och ta itu med allt, se till att få full kontroll på boende och ekonomi och allt, kanske man får slå sig till ro också.

Ska nog överväga att skriva en bok också under studietiden, kan bli en bra bok om särskolan, mina erfarenheter av den men även erfarenhet av kyrkan, utanförskap och allt annat skit dettta samhälle satt mig i. Jag tänkte lägga 3 eller 5 terminer på att skriva boken, antagligen 3, då blir den klar lagom till jul och man kan ge bort ett ex till sina närmaste men även alla som man nämnt i boken på ett eller annat sätt. Kanske mitt sätt att ge revansch,
Var med i radio också, ska komma ihåg att lägga den filen jag har från det inslaget på webben och skriva in adressen i boken....


Jaja det är mycket som händer, börjar nästan överväga nån lugnande medicin också, kanske man kan varva ner och hitta sig själv igen, inga starka grejer men nånting som kan få en gå ner i varv.